Metaldetektor Udstyr til Nybegyndere: Alt Hvad Du Skal Vide

Det rigtige udstyr kan gavne metaldetektorer og din oplevelse

Hvis du er begynder i metalsøgningens verden, behøver du ikke at gå ud og købe en hel masse tilbehør til din metaldetektor og metalsøgning.

Hvis du senere beslutter dig for, at du vil fortsætte med metalsøgning som hobby, kan du altid finde de ting, som du skal bruge.

Efter at have fået en grundlæggende erfaring inden for metalsøgning, ved du også meget mere præcist, hvad du har brug for. Så er det også værd at bruge penge på at have disse redskaber i en ordentlig kvalitet, når du har tænkt dig at bruge det ofte.

Du kan dog gøre noget andet i første omgang, for at supplere din metaldetektor, hvis du blot er en begynder.

I stedet for at spendere dine penge på helt nye dele og redskaber, kan du først prøve at finde tilsvarende genstande i dit hjem, altså blandt de ting du har i forvejen.

Dette gælder blandt andet handsker, rygsække, fundposer og forskellige graveredskaber til opgravningen af fundene.

Det uundværlige udstyr for en erfaren metalsøger, som supplement til din metaldetektor

Selvom mange af de basale hjælpemidler til metalsøgningen, selvfølgelig udover metaldetektoren, kan findes i dit hjem i forvejen, er det en anden sag, hvis du fortsætter med metalsøgning som en hobby, med udsigt til mange fremtidige metalsøgninger.

I det tilfælde bør du anskaffe dig i det mindste nogle af de mest nyttige ting, som vil gøre din gravning og metalsøgning langt hurtigere, og derfor give dig mere tid til at finde flere fund.

 • check
  En af de første ting, som du med fordel kan erhverve dig, er en pinpointer, som giver dig helt præcise placeringer af dit mål og derfor er til stor hjælp ved opgravning af fundene.
 •  Se min anbefaling til en pinpointer her
 • check
  Dernæst bør du overveje en decideret detektortaske, som din detektor passer ned i, uden at du behøver at skille den ad hver gang du begynder eller afslutter en metalsøgning.
 • check
  Du gør også klogt i at få skjolde, eller beskyttelsescovers, til hver af dine søgehoveder, da søgehovederne ellers bliver slidt meget hurtigt og det er en langt dyrere affære at skaffe sig et nyt søgehoved end blot et skjold.
 • check
  Et sidste meget vigtigt punkt er hovedtelefoner, som det er en god idé at anskaffe et lydisolerende par af. Din metalsøgning bliver langt lettere og mere givende, hvis du kan høre signalerne tydeligt og ikke skal bekymre dig om lydene omkring, hvad end det er støj fra mennesker eller vind og vejr.
admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: