De 3 Bedste Metaldetektore Til Begyndere

Er du blevet interesseret i metalsøgning og har brug for en god start detektor?

Vores Valg

Bedste metaldetektor for pengene

Fisher F22

I sin egenskab af storebror til den berømte Fisher F2 tilføjer denne detektor adskillige nye funktioner, som ikke normalt findes i begynderdetektorer.

Da metalsøgning har stort potentiale som en langvarig og holdbar fritidsaktivitet, er du sikkert blevet klar over de mange muligheder med denne hobby.

Blandt andet, at den som hobby kan udføres på mange måder og mange steder, samtidig med at der gøres brug af særdeles holdbart udstyr, så du ikke kommer til at udskifte det unødvendigt.

Da metalsøgning kan tilpasses personligheden, findes der ingen universel metaldetektor, og det er derfor ikke muligt at finde en, som vil passe til alle.

Derimod bør du søge efter en metaldetektor som modsvarer dine behov.

Her er det især det område, som du ønsker at søge efter metal i, du skal have med ind i dine overvejelser, da metaldetektorer er designet til forskellige terræner og metalsøgninger.

Det samme gælder for målet med søgningen, som selvfølgelig har betydning for din nye metaldetektors styrke og egenskaber.

Derudover er dit budget og din personlige erfaring på området nogle andre afgørende faktorer for dit valg af en ny metaldetektor. 

Top 3 valg

Metaldetektor

Bedste funktion

Vurdering

Pris

Fisher F22

Regntæt

5/5

Teknetics Eurotek Pro

"Iron Audio"

4.5/5

Teknetics Eurotek

Digital ID

4.3/5

Det bedste bud på en begynder første metaldetektor. 

Selvom man kan gå i mange retninger inden for metalsøgning, er det bedst for en begynder at holde sig til de basale mål for fund, og benytte sig af standardudstyr.

Der er flere grunde til dette, men vigtigst er dit erfaringsniveau, som gør, at du blot behøver en starter-metaldetektor til at finde ud af, om du egentlig kan lide metalsøgning og vil gøre det til din hobby.

I tilfælde af, at du mister interessen hurtigt for metalsøgning, bør du ikke investere en masse penge i det dyreste udstyr lige fra starten.

Udover at den nyeste metaldetektor og dertilhørende udstyr kan være spildte penge, kan du heller ikke benytte dig af de mange ekstra funktioner og den mere avancerede teknik i første omgang, hvilket kun gør det dyre køb endnu mere spildt.

Du bør derimod gå efter en VLF-detektor, der ligger et sted under 3.000 kr., da disse passer rigtig godt til en nybegynders behov og evner inden for metalsøgning.

Gå ikke efter en metaldetektor der er bedst i test!

Som nybegynder, skal du vige langt uden om de store test af metaldetektorer, da dette ikke er relevant for dit valg af en detektor.

Uanset om du har erfaring i metalsøgning eller ej, er det vigtigt at forstå, at disse test ikke altid er så præcise i deres fremgangsmåde som de burde være. De forsøger at være generelle, på trods af at dette ikke er muligt med metaldetektorer.

VLF-detektor

VLF-detektor

Så selvom du har fundet nummer ét af detektorer i en test, er det ikke lig med, at du bør købe den.

Da man arbejder sig op i metalsøgning, vil en begynder normalt starte med de mest basale søgninger, som foregår i lettilgængelige terræner og kun er fund af historiske genstande, mønter og smykker.

Det gælder derfor om at finde en metaldetektor til standardformål, altså en VLF-detektor, som ligger inden for dit budget til din første metaldetektor.

De 3 tre detektorer som jeg kan anbefale

1. FISHER F22

fisher f22

Fisher F22 er mellemklassemodellen fra Fisher Research Labs F Serie.
Metaldetektoren er designet til brug i selv de mest ekstreme
vejrforhold. Dette gør valget af F22, med alle dens mange funktioner og fordele,
den mest effektive, vejrbestandige metaldetektor på markedet i dag, til prisen.

Denne detektors avancerede funktioner og brugervenlighed gør Fisher F22
metaldetektoren til et perfekt valg for folk i alle aldre, både begyndere og mere erfarne.

F22 metaldetektoren har 4 søgeprogrammer:
Smykker, mønter, relikvier og brugerdefineret.

Mange funktioner der blandt andet tæller en 9-Segments visuel og numerisk objekt Id, der gør det nemt at adskille affald fra mere værdifulde fund, inden man begynder at grave.


Bemærk, at selvom Fisher F22 ikke er konstrueret til undervandsbrug, er den ideel til brug
i både tørvejr og regn. Metaldetektoren er i sin konstruktion beskyttet til brug i alle typer vejrforhold.
Regn eller sol, Fisher F22 metaldetektoren vil være klar til brug.

Vejrbestandig kontra vandtæt:
F22 maskinen, er resistent over for regn, storm, hagl, sne, slud, og stærk vind.
Detektoren er beskyttet mod bølgesprøjt ved brug på stranden,og andre former for vandpåvirkning.
Vejrbestandig betyder dog ikke, at maskinen kan overhældes med vand eller synkes, men at den er tæt ved vandsprøjt og regn.

Se vores dybdegående anmeldelse af Fisher F22 her


2. TEKNETICS EUROTEK PRO

eurotek pro

Teknetics nye serie af metaldetektorer er produceret specielt til europæiske jordforhold. Eurotek-serien er også udviklet ud fra princippet: ”easy to use” - altså overskuelige og nemme at bruge, hvilket gør dem specielt egnede til børn og begyndere, som vil have en kvalitetssøger med alle de nye funktioner der findes i moderne metaldetektorer.

Eurotek Pro har et standardprogram, men kan også programmeres individuelt. Den ”genkender” mål, ved visning af et 2 cifret ID-nummer og afgivelse af variabel tone. Dette gør det nemt at skelne søm og lignende metalragelse fra de mere interessante ting såsom mønter, smykker og den slags.

Eurotek Pro metaldetektoren fra Teknetics er blevet en af de bedst sælgende detektorer i Europa på rekordtid, nok ikke mindst fordi den er uovertruffen i sin klasse hvad
angår kvalitet, funktioner og prisniveau. Den er fabrikeret i USA.

Nøglespecifikationer:

                      • Begynder/mellemklasse metaldetektor
                      •
Stor LCD skærm
                      •
11” (28cm) søge-spole, fås også med 8” (18 cm)spole
                      •
Særligt udviklet til europæiske forhold
                      •
Nem at betjene, også for børn


3. TEKNETICS EUROTEK

Den nye Eurotek-serie er som nævnt designet specielt til de europæiske forhold. Med nye og unikke funktioner vil Eurotek-serien helt sikkert slå sig fast i detektor-industrien, som højtydende metaldetektorer til yderst konkurrencedygtige priser.

De har stort, letlæselig display, 1-99 mål-ID, justerbar sensitivitet og udvælgelse. Pro-modellerne har endvidere unik justerbar volumen ved registrering af jern, så du hurtigt kan høre forskel på jern-objekter i forhold til andre metalemner.

Eurotek-serien er et resultat af årelange analyser og udmåling af europæiske forhold. Udviklingen er sket i samarbejde med europæiske detektorentusiaster.

Eurotek detektoren har udvidet mål-ID (Digital ID) som ikke findes hos andre detektormærker på dette prisniveau. Ydermere byder detektorerne på en enestående evne til at eliminere jordmineraler automatisk, så justering ikke er nødvendig.

”tænd og start” gør detektoren nem at bruge, isæt blot batteri, sæt maskinen på ”on”, og du er klar til at søge…

Nøglespecifikationer:
                      •  Fremragende detektor for begyndere
                      •  ”Tænd-og Start” nem betjening
                      •  8” (20 cm) søge-spole
                      •  Justerbar udvælgelse (bort filtrering af jern affald)
                      • Digital ID (tal angiver fundets art)
                      •  God til børn og voksne der ønsker en
                       detektor der er nem at betjene


admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: