Den Store Guide til De Bedste Metaldetektorer til Møntsamlere

Har du brug for en metaldetektor til møntsamling ved dine metalsøgninger?

At søge efter mønter, er en af de mest, hvis ikke den mest populære form for metalsøgning.

Stor set alle entusiaster inden for metalsøgning, har på et eller andet tidspunkt beskæftiget sig med søgninger af mønter. Rigtig mange fortsætter også med det, da der i forvejen er en kæmpe forsyning af mønter i jorden, og der kommer hele tiden nye fund at søge efter i denne kategori.

Du kan både lede efter helt gamle sølv- og guldmønter eller finde mere nutidige mønter, da mønter har eksisteret gennem mange århundreder i samfundet, og i al den tid er de blevet tabt, og vil fortsætte med at blive tabt på jorden til langt ud i fremtiden.

Det eneste, som du skal være opmærksom på, er det udstyr, som du får brug for til søgningerne.

De vigtigste krav til en metaldetektor, hvis du er på jagt efter mønter

Der er forskel på hvilken slags metaldetektor som du bør købe, afhængig af om du vil finde ældre mønter eller nyere, og om du har meget erfaring inden for metalsøgning eller er begynder.

Den vigtigste faktor for metaldetektorens resultater, når du er på udkig efter mønter, er frekvensstyrken i detektoren.

Den mest almindelige og brugte styrke i metaldetektorer ligger et sted mellem 5-10 kHz, da apparater med disse frekvenser kan bruges til flere formål, både mønt-, smykke, og levnsøgninger, som er de mest populære retninger inden for metalsøgninger.

Dette er dog ikke de optimale frekvenser til hver af disse typer af fund, og hvis du derfor målrettet kun går efter én slags, eksempelvis mønter, er det mere gavnligt og udbytterigt med den optimale frekvens for møntsøgning.

Ved en lav frekvens, mellem 2-4 kHz, kan detektoren generelt søge dybere end ved højere frekvenser, hvis forholdene er til det, og dette er som regel den bedste frekvens til søgninger af mønter.

Bedst egnede metaldetektor til din metalsøgning efter udvalgte mønter

Uanset om du vælger at gå efter kun nogle få slags mønter eller enhver slags, så afgør dette valg, hvilken type metaldetektor, som du bør gå efter.

I forhold til alderen på de mønter, som du vil finde, har du brug for en detektor som kan søge i dybden, hvis du vil finde ældre mønter, da disse naturligt ligger begravet længere nede i jorden. Samtidig gælder det for mønter helt overordnet, at de synker længere nedad over tid.

Er du derimod ikke efter en bestemt slags mønter, kan du sagtens finde en god del mønter med en standarddetektor, VLF-detektor, som giver dig mulighed for også at søge efter historiske fund, hvis du kunne tænke dig at finde begge dele med den samme detektor.

Vil du dog gerne kunne finde både gamle og nyere mønter med den samme metaldetektor, har du mulighed for dette, ved at bruge en MF-detektor, en multifrekvens-detektor, som du kan justere frekvensen på, og derved indstille den efter lige præcis den type fund, som du går efter på den pågældende metalsøgning.

Bedste metaldetektor til dig der vil finde mønter

Her tøver vi ikke med at anbefale denne maskine, som også fungerer glimrende til mere generelle søgninger.

FISHER F22

Fisher F22 er mellemklassemodellen fra Fisher Research Labs F Serie.
Metaldetektoren er designet til brug i selv de mest ekstreme vejrforhold. Dette gør valget af F22, med alle dens mange funktioner og fordele, den mest effektive, vejrbestandige metaldetektor på markedet i dag, til prisen.

Denne detektors avancerede funktioner og brugervenlighed gør Fisher F22
metaldetektoren til et perfekt valg for folk i alle aldre, både begyndere og mere erfarne.

F22 metaldetektoren har 4 søgepro​​​​grammer:
Smykker, mønter, relikvier og brugerdefineret.

Mange funktioner der blandt andet tæller en 9-Segments visuel og numerisk objekt Id, der gør det nemt at adskille affald fra mere værdifulde fund, inden man begynder at grave.


Bemærk, at selvom Fisher F22 ikke er konstrueret til undervandsbrug, er den ideel til brug
i både tørvejr og regn. Metaldetektoren er i sin konstruktion beskyttet til brug i alle typer vejrforhold.
Regn eller sol, Fisher F22 metaldetektoren vil være klar til brug.

Vejrbestandig kontra vandtæt:

F22 maskinen, er resistent over for regn, storm, hagl, sne, slud, og stærk vind.
Detektoren er beskyttet mod bølgesprøjt ved brug på stranden,og andre former for vandpåvirkning.
Vejrbestandig betyder dog ikke, at maskinen kan overhældes med vand eller synkes, men at den er tæt ved vandsprøjt og regn.

Nøglespecifikationer:

 Vandtæt (regn, sne & slud) metaldetektor

 Multisøgning detektor

 9” (23 cm) søge-spole

 4 søgeprogrammer

 Ergonomisk og let vægt

 Digital ID 1-99

 Bruger kun 2 AA batterier

 Komplet dansk manual

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: