Test af Bedste Metaldetektor Til Børn – Vi Har Fundet Svaret

Er dit barn interesseret i at foretage metalsøgninger?

Metalsøgning er den oplagte hobby for alle med en forkærlighed for eventyr og historiske fund. Her får du samtidig en naturlig kombination af frisk luft og fysisk bevægelse, og derfor også en perfekt fritidsaktivitet for alle børn og unge.

Det er også en fleksibel hobby, som egner sig til alle aldersgrupper og interesseniveauer.

Du kan altså begynde med metalsøgninger som 10-årig, 80-årig eller en hvilken som helst anden alder, det eneste der betyder noget, er din lyst til at foretage søgningerne.

Du kan altid bygge ovenpå din viden og opgradere dit udstyr, når du finder nye veje at gå inden for metalsøgning.


Mest for pengene, nem at bruge

Bounty Hunter Tracker IV

Kåret som metaldetektoren hvor du for mest for pengene. Bounty Hunter Tracker IV er en kraftig metaldetektor, som på samme tid er nem at bruge og kan anvendes af børn og voksne i alle aldre.

Skal du finde en metaldetektor til børn?

Hvis dit barn gerne vil starte med metalsøgning, er du nødt til at vide hvilke metaldetektorer, som vil passe til dit barn.

Det er sjældent den bedste løsning at give børn en metaldetektor til voksne, især ikke som nybegynder.

Der er flere ting, som skal hænge sammen, her er det særligt metaldetektorens størrelse og tekniske niveau, som skal egne sig til et barn.

Da mange detektorer vejer en hel del og kan være besværlige at bære rundt på, er det ikke enhver metaldetektor, som et barn ville kunne holde til at bære på i længere tid.

Derfor kan du købe metaldetektorer som specifikt er lavet til børn og alle med løftebesvær af forskellige årsager.

Disse er lettere i vægt og ofte i en mindre størrelse, så børn kan holde på dem uden besvær.

Teknikken i dit barns detektor er en afgørende faktor

Du har fundet den rette metaldetektor til dit barn, når detektoren matcher med dit barns forståelse og niveau for metalsøgning.

Det vil altså sige, at detektoren skal være håndterbar for dit barn, som ud over den fysiske vægt, også bestemmes af teknologien i maskinen.

Størstedelen af metaldetektorer har en basal teknik, så man hurtigt kan lære det grundlæggende ved metalsøgning og komme i gang med sine søgninger med det samme.

Ved en decideret børnedetektor, er teknologien også nedtonet, så barnet kan følge med i processen og opleve succes med hobbyen fra starten af.

Hvis dit barn allerede har erfaring inden for metalsøgning, kan du også finde metaldetektorer til søgninger i bestemte terræner, til en metalsøger i børnehøjde og i mindre vægtklasser som egner sig til børn.

For børn i alderen 4-9 år

Børn helt ned til 4-års alderen kan faktisk allerede begynde på deres eventyr. Vi har her fundet frem til vores bedste bud på en detektor til netop denne aldersgruppe.

Bounty Hunter Tracker IV

Bounty Hunter Tracker IV er en ideel metaldetektor til at gøre dine børn interesserede i en hobby der er rig på masser af oplevelser, frisk luft og motion.

Bounty Hunter Tracker IV er den perfekte maskine til børn, der gerne vil være skattejægere! Tracker IV er ubetinget en af de letteste og mest brugervenlige metaldetektorer der er på markedet i dag.

Med blot to justerbare knapper, en LED batteri-advarselslys og en analog fund-indikator, vil denne metaldetektor kunne give de fleste smag for skattejagt uden at det koster en formue.

Bounty Hunter Tracker IV byder på god værdi for pengene,samtidig med at den leverer effektive resultater. Tracker IV er en klassiker fra USA, og stadig er en af de mest solgte metaldetektorer på det amerikanske marked. Denne klassiker er udstyret med dual tone indikator,og giver mulighed for justering af sensitivitet og udvælgelse. Skærmen er enkel og overskuelig, med nåleviser der indikerer fund af metaller.

Detektoren har et strømlinet udseende, med kun to drejeknapper samt en tilstandsknap. Derudover har Tracker IV en funktion der filtrerer Jordens indhold af mineraler væk. Tracker IV vil derfor effektivt kunne søge i stærkt mineraliseret og ret vanskelige jordforhold, strande m.m. uden forstyrrelser fra falske signaler.
Produceret i USA


Nøglespecifikationer:

• Fremragende børne/begynder metaldetektor
• Klassiker og stor salgssucces i USA
• 8” (20 cm) Koncentrisk søge-spole
• Let og ergonomisk konstruktion, perfekt til små størrelser


For børn fra 10 år og op

Er børnene blevet lidt ældre, og større, kan det være at lysten til at udvide sine søgningsmuligheder og jagtmarker melder sig. Også til denne gruppe har vi fundet den maskine, som vi synes er det bedste match.

Fisher F22

fisher f22

Fisher F22 er mellemklassemodellen fra Fisher Research Labs F Serie.
Metaldetektoren er designet til brug i selv de mest ekstreme
vejrforhold. Dette gør valget af F22, med alle dens mange funktioner og fordele,
den mest effektive, vejrbestandige metaldetektor på markedet i dag, til prisen.

Denne detektors avancerede funktioner og brugervenlighed gør Fisher F22
metaldetektoren til et perfekt valg for folk i alle aldre, både begyndere og mere erfarne.

F22 metaldetektoren har 4 søgeprogrammer:
Smykker, mønter, relikvier og brugerdefineret.

Mange funktioner der blandt andet tæller en 9-Segments visuel og numerisk objekt Id, der gør det nemt at adskille affald fra mere værdifulde fund, inden man begynder at grave.

Bemærk, at selvom Fisher F22 ikke er konstrueret til undervandsbrug, er den ideel til brug i både tørvejr og regn. Metaldetektoren er i sin konstruktion beskyttet til brug i alle typer vejrforhold. Regn eller sol, Fisher F22 metaldetektoren vil være klar til brug.

Vejrbestandig kontra vandtæt:
F22 maskinen, er resistent over for regn, storm, hagl, sne, slud, og stærk vind.
Detektoren er beskyttet mod bølgesprøjt ved brug på stranden,og andre former for vandpåvirkning. Vejrbestandig betyder dog ikke, at maskinen kan overhældes med vand eller synkes, men at den er tæt ved vandsprøjt og regn.

Nøglespecifikationer:

• Vandtæt (regn, sne & slud) metaldetektor
• Multisøgning detektor
• 9” (23 cm) søge-spole
• 4 søgeprogrammer
• Ergonomisk og let vægt
• Digital ID 1-99
• Bruger kun 2 AA batterier
• Komplet dansk manual
Samlet set mest økonomiske detektor

Nok ikke egnet til de allermindste, men stadig børne- og begyndervenlig, vil vi også gerne fremhæve denne detektor, som absolut er god til prisen.

Bounty Hunter VLF 2.1 (Bounty hunter Junior 2)

Bounty Hunter VLF 2.1 (Bounty hunter Junior 2) er en metaldetektor specielt udviklet til børn fra 6-7 års alder og opefter.

Bounty Hunter VLF har forbedret ergonomi og ydeevne i sammenligning med sin populære lillebror Bounty Hunter Junior, og kan takket være den smarte armstøtte bruges i lang tid ad gangen, uden man bliver træt i armen.

Detektoren er nem at bruge, og har samme funktioner som også professionelle metaldetektorer har. Den er velegnet til at tage med på ferien, og den kan få mange spændende timer til at gå på stranden, for både børn og voksne.
Ideel at tage med på stranden, til søgning efter mønter og smykker.

VLF 2.1 kører på to 9V batterier, og kan bortsortere jern og de mest uønskede elementer, såsom kapsler, søm m.m., der vil gøre det nemmere og sjovere at finde mere værdifulde emner.

Bounty Hunter VLF 2.1 bruger sensitivitetskontrol til at maksimere dybdegang. Med de variable niveauer for udvælgelse kan du finjustere den til dine specifikke omgivelser og ønsker.

Nøglespecifikationer:

• Efterfølger til Bounty Hunter Junior
• Fra 6-7 år og frem
• Letvægt metaldetektor
• God ergonomi - har albuestøtte
• God søgedybde, helt op til 13-15 cm på mønter
• Nem at bruge
• Dansk manual

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: